Steun de Foundation

Jaarlijks heeft het Lideke Wery Educational Institute circa €65.000 nodig om de school te runnen. De Lideke Wery Foundation ontvangt donaties van bedrijven, stichtingen en particulieren.

Doneren

Hoe kunt u bijdragen?

Als particulier kunt u met een maandelijkse bijdrage van 5 of 10 euro al een grote impact maken op de toekomst van jongeren in Sri Lanka. Neem contact op met lwf.srilanka@gmail.com wanneer u een automatische incasso wilt afgeven aan de Lideke Wery Foundation.

Uiteraard kunt u ons ook eenmalig steunen op onderstaand rekeningnummer of via onze partner Pifworld. Als u uw e-mailadres achterlaat in de beschrijving van de overboeking sturen wij u een persoonlijke e-mail om u te bedanken voor uw steun.

Partner worden?

De samenwerking met bedrijven en stichtingen is essentieel voor de Lideke Wery Foundation. U kunt bijvoorbeeld bijdragen door het sponsoren van nieuwe computers voor de IT-cursussen of het sponsoren van de examenkosten van studenten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met lwf.srilanka@gmail.com.

De Lideke Wery Foundation dankt Ebbinge & Company, English 4 kids foundation en LILA Marketing hartelijk voor de steun en hulp.

Doneren