Bestuur

BESTUUR

Het bestuur van de Lideke Wery Foundation bestaat uit gedreven vrijwilligers die samen de missie van de Foundation proberen te verwezenlijken. De Lideke Wery Foundation hanteert een zeer stringent anti-strijkstokbeleid. Alle betrokkenen voeren hun taken op vrijwillige basis uit en krijgen hiervoor dus niet betaald.

Camiel de Wert

Voorzitter

Camiel was Project Coördinator op de school in 2012, na het voltooien van zijn studie Rechten in Maastricht. Hij zorgde onder andere voor een betere overdracht tussen opeenvolgende Project Coördinatoren en stelde de begroting voor 2013 mede op. Camiel doorliep aansluitend het management traineeship van Alliander en werkt nu als proces manager bij ABN AMRO. Sinds de zomer van 2016 maakt hij deel uit van het bestuur van de Lideke Wery Foundation. Naast zijn voorzitterschap focust Camiel zich op de werving van nieuwe Project Coördinatoren.

Sabrina Habes

Secretaris

Sabrina heeft Technische Bedrijfskunde gestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven en heeft daarna gewerkt als consultant bij Gordian Logistic Experts. Hierna is ze in 2016 Project Coördinator geweest in Sri Lanka. Gedurende deze periode heeft ze zich bezig gehouden met het documenteren van kennis en het verbeteren van kennisoverdracht van medewerkers. Sinds begin 2017 is ze als secretaris betrokken bij het bestuur van de Lideke Wery Foundation.

Sander van der Wielen

Penningmeester

Sander heeft een achtergrond in Supply Chain Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en hij werkt als strategie consultant bij A.T. Kearney. Hij is in 2013 als Project Coördinator naar Sri Lanka geweest. Hij is daar onder andere betrokken geweest bij het opzetten van de website van het instituut en de beslissing om gratis in plaats van betaald onderwijs aan te bieden. Sinds eind 2015 is hij penningmeester in het bestuur van de Lideke Wery Foundation.

Jimke Bijlsma

Acquisitie

Na zijn studie Werktuigbouwkunde aan de Universiteit Twente is Jimke in 2008 Project Coördinator geweest op de school in Sri Lanka. Vrij kort na zijn tijd in Sri Lanka is Jimke gestart bij de acquisitie commissie van de LWF. In 2010 is hij toegetreden tot het bestuur. Jimke heeft enkele jaren de positie van voorzitter bekleed en is op dit moment verantwoordelijk voor de acquisitie van de stichting. Hij is werkzaam bij Shell als Maintenance Supervisor bij de Raffinaderij te Pernis.

Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht bestaat uit een aantal zeer betrokken mensen die Lideke veelal persoonlijk hebben gekend en/of een grote bijdrage hebben geleverd aan de Lideke Wery Foundation. De Raad van Toezicht bestaat uit de volgende leden:

  • Paul van Dam – voorzitter
  • Sacco van de Velde
  • Diederik den Dekker

De Lideke Wery Foundation is de Raad van Toezicht zeer dankbaar voor zijn waardevolle adviezen en de goede samenwerking.